Skriva och läsa tillsammans - för reflektioner och upptäckter
Det här är kursen för dig som vill använda skrivandet som ett sätt att bearbeta och landa i upplevelser du har och har haft kring djurrelationer.


Nästa kursstart 15 mars!


Jag har märkt ifrån mina andra kurser att många mår bra av att skriva ned det de har upplevt och därmed reflektera kring det. Det är också någonting jag själv gör mycket. För mig har det resulterat i hittills två publicerade böcker men också många texter som jag använder på andra sätt eller bara behåller för mig själv.


Målet med denna kurs är inte att producera texter som känns "bra nog" utan att få hjälp att reflektera och fundera kring det du själv bär med dig. Det finns inga krav på vad du sedan gör med dina texter eller att visa dem för andra kursdeltagare.


Kursinnehållet är föreläsningar om vad trauma innebär för djur liksom människor och hur skrivande kan läka. Vi diskuterar kring ett par texter tillsammans, via mail och i gruppdiskussion om du så vill.

Sedan arbetar du själv med olika övningar och får feedback ifrån mig. Denna feedback är alltså inte kring det tekniska hantverket att skriva utan kring dina tankar och egna reflektioner.

Det är en fördel, men inget krav, att du har gått kursen Antrozoologi - Djur och människor emellan, först.


Välj kurs


1 800 kr

Skrivkurs - om djur, känslor och trauma

960 kr

Early bird! tom 28 februari